Vers des standards automatisés dans la production de viande?
[Towards automated standards of meat production?]

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: Viandes et Produits Carnés (ISSN: 0241-0389)
Współautorzy: Robert Trypuz, Jerzy Wierzbicki, Alicja Woźniak, Bruno Carhlian
Rok wydania: 2014
Dostęp WWW: http://www.viandesetproduitscarnes.fr/index.php?option=com_content&view=article&id=555:vers-des-standards-automatises-dans-la-production-de-viande&catid=97:derniers-articles-parus&Itemid=435&lang=fr



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Piotr Kulicki and Robert Trypuz and Jerzy Wierzbicki and Alicja Woźniak and Bruno Carhlian",
title = "Vers des standards automatisés dans la production de viande?",
journal = "Viandes et Produits Carnés",
year = "2014",
pages = ""
}

Cytowanie w formacie APA:
Kulicki, P. and Robert Trypuz and Jerzy Wierzbicki and Alicja Woźniak and Bruno Carhlian(2014). Vers des standards automatisés dans la production de viande?. Viandes et Produits Carnés, .