Curating Culinary Culture: The Rhetorical Function of Cookbooks and Their Paratexts
Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowanyCzasopismo: Res Rhetorica (ISSN: 2392-3113)
Współautorzy: Robert Westerfelhaus
Rok wydania: 2024
Strony od-do: 119-144
DOI: https://doi.org/10.29107/rr2024.3.7
Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Urszula Niewiadomska-Flis and Robert Westerfelhaus",
title = "Curating Culinary Culture: The Rhetorical Function of Cookbooks and Their Paratexts",
journal = "Res Rhetorica",
year = "2024",
pages = "119-144"
}
Cytowanie w formacie APA:
Niewiadomska-Flis, U. and Robert Westerfelhaus(2024). Curating Culinary Culture: The Rhetorical Function of Cookbooks and Their Paratexts. Res Rhetorica, 119-144.