Plony i jakość trzech gatunków ziół z rodziny Lamiaceae
[Yields and quality of three herbal species from lamiaceae familly]

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: Journal of Elementology (ISSN: 1644-2296)
Współautorzy: Katarzyna Dzida, Grażyna Zawiślak
Rok wydania: 2015
Tom: 20
Numer czasopisma: 2
Strony od-do: 273-283
Dostęp WWW: http://yadda.icm.edu.pl/yadda/element/bwmeta1.element.agro-81fe1037-3b11-48e6-a121-e8016400bd84/c/div_styletext-align_justify___Yields_and_biological_value_of_three_herbal_species_from_the_Lamiaceae_family_div__.pdf
DOI: 10.5601/ jelem.2014.19.4.616



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Katarzyna Karczmarz and Katarzyna Dzida and Grażyna Zawiślak",
title = "Plony i jakość trzech gatunków ziół z rodziny Lamiaceae",
journal = "Journal of Elementology",
year = "2015",
number = "2",
pages = "273-283"
}

Cytowanie w formacie APA:
Karczmarz, K. and Katarzyna Dzida and Grażyna Zawiślak(2015). Plony i jakość trzech gatunków ziół z rodziny Lamiaceae. Journal of Elementology, 2, 273-283.