The Degree of Utilization of the European Union Funds Directed to the Fruits and Vegetables Processing Sector in the Years 2002 - 2013. Part II

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: Review of Comparative Law (ISSN: 0860-8156)
Rok wydania: 2015
Tom: 23
Numer czasopisma: 4
Strony od-do: 35-46
Streszczenie: Artukuł stanowi druga część badań nad stopniem wykorzystania funduszy unijnych w sektorze przetwórstwa owoców i warzyw w Polsce w latach 2002 - 2013. Analiza realizacji wsparcia w ramach trzech funduszy SAPARD, SPO, PROW 2007 - 2013 doprowadziła do przyjęcia trzech wniosków.
Słowa kluczowe: Unia Europejska, Fundusze strukturalne, SAPARD, SPO, PROW 2007 - 2013
Dostęp WWW: https://www.kul.pl/files/35/rcl_4_2015/35-46_pdf.pdf?1465055722762



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Edyta Krzysztofik",
title = "The Degree of Utilization of the European Union Funds Directed to the Fruits and Vegetables Processing Sector in the Years 2002 - 2013. Part II ",
journal = "Review of Comparative Law",
year = "2015",
number = "4",
pages = "35-46"
}

Cytowanie w formacie APA:
Krzysztofik, E. (2015). The Degree of Utilization of the European Union Funds Directed to the Fruits and Vegetables Processing Sector in the Years 2002 - 2013. Part II . Review of Comparative Law, 4, 35-46.