The degree of utilization of the European Union funds directed to the fruits and vegetables processing sector in the years 2002 – 2013. Part 1

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: Review of Comparative Law (ISSN: 0860-8156)
Rok wydania: 2015
Tom: 22
Numer czasopisma: 3
Strony od-do: 31-46
Streszczenie: Artykuł stanowi próbę podsumowania stopnia wykorzystania przez Polskę funduszy unijnych w obszarze przetwórstwa owoców i warzyw w latach 2002 - 2013.
Słowa kluczowe: Unia Europejska, Fundusze strukturalne, SAPARD, SPO, PROW 2007 - 2013



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Edyta Krzysztofik",
title = "The degree of utilization of the European Union funds directed to the fruits and vegetables processing sector in the years 2002 – 2013. Part 1",
journal = "Review of Comparative Law",
year = "2015",
number = "3",
pages = "31-46"
}

Cytowanie w formacie APA:
Krzysztofik, E. (2015). The degree of utilization of the European Union funds directed to the fruits and vegetables processing sector in the years 2002 – 2013. Part 1. Review of Comparative Law, 3, 31-46.