Europejskie bezpieczeństwo żywnościowe - najlepsze praktyki
[European food security - best practices]

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: Zeszyty Naukowe. Organizacja i Zarządzanie / Politechnika Śląska (ISSN: 1641-3466)
Rok wydania: 2016
Tom: 95
Numer czasopisma: 1961
Strony od-do: 467-480
Słowa kluczowe: CSR, nadwyżki żywności, społeczeństwo, głód, bezpieczeństwo żywnościowe, społeczna odpowiedzialność przedsiębiorstw, Unia Europejska
Dostęp WWW: http://www.woiz.polsl.pl/znwoiz/z95/37%20Soler.pdf



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Urszula Soler",
title = "Europejskie bezpieczeństwo żywnościowe - najlepsze praktyki",
journal = "Zeszyty Naukowe. Organizacja i Zarządzanie / Politechnika Śląska",
year = "2016",
number = "1961",
pages = "467-480"
}

Cytowanie w formacie APA:
Soler, U. (2016). Europejskie bezpieczeństwo żywnościowe - najlepsze praktyki. Zeszyty Naukowe. Organizacja i Zarządzanie / Politechnika Śląska, 1961, 467-480.