[Rec.:] Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), Część II: Pokarm dla ciała i ducha, red. Maciej Kokoszko, Byzantina Lodziensia 19, Łódź 2014, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, ss. 607 + VII
[[Rev.:] Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), Vol. II: Pokarm dla ciała i ducha [Dietetics and culinary art of antiquity and early Byzantium (II-VIIc), vol. II: Nourishment for the body and soul], ed. by M. Kokoszko, Łódź 2014, pp. 607]

Recenzja naukowa w czasopiśmie

Czasopismo: VOX PATRUM (ISSN: 0860-9411)
Rok wydania: 2018
Tom: 70
Numer czasopisma: 38
Strony od-do: 659-685
Dostęp WWW: http://www.voxpatrum.pl/pdfy/Vox70/Recenzje.pdf