[Rec.:] Maciej Kokoszko – Krzysztof Jagusiak – Zofia Rzeźnicka, Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część I: Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), Byzantina Lodziensia 16, Łódź 2014, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, ss. 671 + VIII
[[Rev.:] Maciej Kokoszko – Krzysztof Jagusiak – Zofia Rzeźnicka, Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część I: Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.) [Dietetics and culinary art of antiquity and early Byzantium (2nd-7th c.). Part I: Cereals and cereal products in medical sources of antiquity and early Byzantium (2nd-7th c.)], Byzantina Lodziensia 16, Lodz 2014, Publishing House of the University of Lodz, pp. VIII+671]

Recenzja naukowa w czasopiśmie

Czasopismo: VOX PATRUM (ISSN: 0860-9411)
Rok wydania: 2017
Tom: 37
Numer czasopisma: 68
Strony od-do: 615-633
Dostęp WWW: http://www.voxpatrum.pl/pdfy/Vox68/Recenzje.pdf