Probiotyki - aspekty funkcjonalne i technologiczne
[Probiotics - technological and manufacturing aspects]

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: Postępy Mikrobiologii (ISSN: 0079-4252)
Współautorzy: Renata Łoś, Maciej Maj, Anna Malm
Rok wydania: 2013
Tom: 52
Numer czasopisma: 2
Strony od-do: 161-170
Słowa kluczowe: PL mikrobiologia bakterie probiotyczne Lactobacillus Bifidobacterium, probiotyki, otrzymywanie, bezpieczenstwo produktow, farmabiotyki
Dostęp WWW: http://www.pm.microbiology.pl



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Monika Jach and Renata Łoś and Maciej Maj and Anna Malm",
title = "Probiotyki - aspekty funkcjonalne i technologiczne",
journal = "Postępy Mikrobiologii",
year = "2013",
number = "2",
pages = "161-170"
}

Cytowanie w formacie APA:
Jach, M. and Renata Łoś and Maciej Maj and Anna Malm(2013). Probiotyki - aspekty funkcjonalne i technologiczne. Postępy Mikrobiologii, 2, 161-170.