Yeast Protein as an Easily Accessible Food Source

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: Metabolites (ISSN: 2218-1989)
Współautorzy: Anna Serefko, Maria Ziaja, Marek Kieliszek
Rok wydania: 2022
Tom: 12(1)
Numer czasopisma: e63
Strony od-do: 1-27
Dostęp WWW: https:// doi.org/10.3390/metabo12010063
DOI: 10.3390/metabo12010063



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Monika Jach and Anna Serefko and Maria Ziaja and Marek Kieliszek",
title = "Yeast Protein as an Easily Accessible Food Source",
journal = "Metabolites",
year = "2022",
number = "e63",
pages = "1-27"
}

Cytowanie w formacie APA:
Jach, M. and Anna Serefko and Maria Ziaja and Marek Kieliszek(2022). Yeast Protein as an Easily Accessible Food Source. Metabolites, e63, 1-27.