Oznaczanie zawartości tryptofanu i kinureniny w piwie metodą HPLC-DAD

Artykuł naukowy w wydawnictwie zbiorowym recenzowany

Nazwa konferencji: Nauka i przemysł - lubelskie spotkania studenckie
Współautorzy: Ilona Sadok, Sebastian Kanak, Karol Rudzik, Katarzyna Jędruchniewicz
Miejsce: Lublin
Rok wydania: 2019
Tytuł publikacji: Nauka i Przemysł - lubelskie spotkania studenckie
Redaktorzy: Dorota Kołodyńska
Strony od-do: 80-83



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Magdalena Staniszewska and Ilona Sadok and Sebastian Kanak and Karol Rudzik and Katarzyna Jędruchniewicz",
title = "Oznaczanie zawartości tryptofanu i kinureniny w piwie metodą HPLC-DAD",
journal = "",
year = "2019",
pages = "80-83"
}

Cytowanie w formacie APA:
Staniszewska, M. and Ilona Sadok and Sebastian Kanak and Karol Rudzik and Katarzyna Jędruchniewicz(2019). Oznaczanie zawartości tryptofanu i kinureniny w piwie metodą HPLC-DAD. , 80-83.