Determination of ellagic acid in rose matrix by spectrofluorimetry

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS (ISSN: 0889-1575)
Współautorzy: Agnieszka Szmagara, Agnieszka Krzyszczak, Ilona Sadok, Katarzyna Karczmarz, Elżbieta Anna Stefaniak
Rok wydania: 2019
Tom: 78
Strony od-do: 91-100
Dostęp WWW: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889157518309049
DOI: 10.1016/j.jfca.2019.02.003



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Magdalena Staniszewska and Agnieszka Szmagara and Agnieszka Krzyszczak and Ilona Sadok and Katarzyna Karczmarz and Elżbieta Anna Stefaniak",
title = "Determination of ellagic acid in rose matrix by spectrofluorimetry",
journal = "JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS",
year = "2019",
pages = "91-100"
}

Cytowanie w formacie APA:
Staniszewska, M. and Agnieszka Szmagara and Agnieszka Krzyszczak and Ilona Sadok and Katarzyna Karczmarz and Elżbieta Anna Stefaniak(2019). Determination of ellagic acid in rose matrix by spectrofluorimetry. JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, 91-100.