Developments in the Monitoring of Patulin in Fruits Using Liquid Chromatography: an Overview

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: Food Analytical Methods (ISSN: 1936-9751)
Współautorzy: Ilona Sadok, Anna Stachniuk
Rok wydania: 2019
Tom: 12
Numer czasopisma: 1
Strony od-do: 76-93
Dostęp WWW: https://link.springer.com/article/10.1007/s12161-018-1340-9
DOI: 10.1007/s12161-018-1340-9



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Magdalena Staniszewska and Ilona Sadok and Anna Stachniuk",
title = "Developments in the Monitoring of Patulin in Fruits Using Liquid Chromatography: an Overview",
journal = "Food Analytical Methods",
year = "2019",
number = "1",
pages = "76-93"
}

Cytowanie w formacie APA:
Staniszewska, M. and Ilona Sadok and Anna Stachniuk(2019). Developments in the Monitoring of Patulin in Fruits Using Liquid Chromatography: an Overview. Food Analytical Methods, 1, 76-93.