validated and sensitive HPLC-DAD method for determination of patulin in strawberries

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: FOOD CHEMISTRY (ISSN: 0308-8146)
Współautorzy: Ilona Sadok, Agnieszka Szmagara
Rok wydania: 2018
Tom: 245
Strony od-do: 364-370
Dostęp WWW: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814617317338
DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.10.093



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Magdalena Staniszewska and Ilona Sadok and Agnieszka Szmagara",
title = "validated and sensitive HPLC-DAD method for determination of patulin in strawberries",
journal = "FOOD CHEMISTRY",
year = "2018",
pages = "364-370"
}

Cytowanie w formacie APA:
Staniszewska, M. and Ilona Sadok and Agnieszka Szmagara(2018). validated and sensitive HPLC-DAD method for determination of patulin in strawberries. FOOD CHEMISTRY, 364-370.