Controlled release of water-soluble astaxanthin from carboxymethyl cellulose/gelatin and octenyl succinic anhydride starch/gelatin blend films

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: FOOD HYDROCOLLOIDS (ISSN: 0268-005X)
Współautorzy: Katarzyna Łupina, Dariusz Kowalczyk, Magdalena Lis, Aneta Raszkowska-Kaczor, Emilia Drozłowska-Sobieraj
Rok wydania: 2022
Strony od-do: 1-20



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Magdalena Lis and Katarzyna Łupina and Dariusz Kowalczyk and Magdalena Lis and Aneta Raszkowska-Kaczor and Emilia Drozłowska-Sobieraj",
title = "Controlled release of water-soluble astaxanthin from carboxymethyl cellulose/gelatin and octenyl succinic anhydride starch/gelatin blend films",
journal = "FOOD HYDROCOLLOIDS",
year = "2022",
pages = "1-20"
}

Cytowanie w formacie APA:
Lis, M. and Katarzyna Łupina and Dariusz Kowalczyk and Magdalena Lis and Aneta Raszkowska-Kaczor and Emilia Drozłowska-Sobieraj(2022). Controlled release of water-soluble astaxanthin from carboxymethyl cellulose/gelatin and octenyl succinic anhydride starch/gelatin blend films. FOOD HYDROCOLLOIDS, 1-20.