Ewolucja podejścia do jakości żywności oraz podstawowe cechy systemów jakości produktów rolnych i środków spożywczych w Unii Europejskiej
[Evolution of approach to the quality of food and fundamental features of quality schemes for agricultural products and foodstuffs in European Union]

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Problemy Rolnictwa Światowego (ISSN: 2081-6960)
Rok wydania: 2013
Tom: 13 (28)
Numer czasopisma: 3
Strony od-do: 65-75
Dostęp WWW: http://www.wne.sggw.pl/czasopisma/pdf/PRS_2013_T13%2828%29_z3.pdf



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Krzysztof Dobieżyński",
title = "Ewolucja podejścia do jakości żywności oraz podstawowe cechy systemów jakości produktów rolnych i środków spożywczych w Unii Europejskiej",
journal = "Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Problemy Rolnictwa Światowego",
year = "2013",
number = "3",
pages = "65-75"
}

Cytowanie w formacie APA:
Dobieżyński, K. (2013). Ewolucja podejścia do jakości żywności oraz podstawowe cechy systemów jakości produktów rolnych i środków spożywczych w Unii Europejskiej. Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Problemy Rolnictwa Światowego, 3, 65-75.