Morphological and phytochemical characterization of Rosa sweginzowii fruit from Poland

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (ISSN: 0023-6438)
Współautorzy: Agnieszka Szmagara, Mariusz Szmagara, Agnieszka Krzyszczak, Ilona Sadok
Rok wydania: 2023
Strony od-do: 114349
Dostęp WWW: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643822012841?via%3Dihub
DOI: 10.1016/j.lwt.2022.114349



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Ilona Sadok and Agnieszka Szmagara and Mariusz Szmagara and Agnieszka Krzyszczak and Ilona Sadok",
title = "Morphological and phytochemical characterization of Rosa sweginzowii fruit from Poland",
journal = "LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY",
year = "2023",
pages = "114349"
}

Cytowanie w formacie APA:
Sadok, I. and Agnieszka Szmagara and Mariusz Szmagara and Agnieszka Krzyszczak and Ilona Sadok(2023). Morphological and phytochemical characterization of Rosa sweginzowii fruit from Poland. LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 114349.