Possibility of using fermented curly kale juice to manufacture feta-type Cheese

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: Applied Sciences-Basel (ISSN: 2076-3417)
Współautorzy: Magdalena Michalak, Katarzyna Skrzypczak, Maciej Nastaj, Konrad Terpiłowski, Tomasz Skrzypek, Adam Waśko, Magdalena Polak-Berecka
Rok wydania: 2020
Tom: 10(11)
Numer czasopisma: a4020
Strony od-do: 1-19
Dostęp WWW: https://www.mdpi.com/2076-3417/10/11/4020/htm



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Tomasz Skrzypek and Magdalena Michalak and Katarzyna Skrzypczak and Maciej Nastaj and Konrad Terpiłowski and Tomasz Skrzypek and Adam Waśko and Magdalena Polak-Berecka",
title = "Possibility of using fermented curly kale juice to manufacture feta-type Cheese",
journal = "Applied Sciences-Basel",
year = "2020",
number = "a4020",
pages = "1-19"
}

Cytowanie w formacie APA:
Skrzypek, T. and Magdalena Michalak and Katarzyna Skrzypczak and Maciej Nastaj and Konrad Terpiłowski and Tomasz Skrzypek and Adam Waśko and Magdalena Polak-Berecka(2020). Possibility of using fermented curly kale juice to manufacture feta-type Cheese. Applied Sciences-Basel, a4020, 1-19.