Properties of arabinogalactan proteins (Agps) in apple (malus × domestica) fruit at different stages of ripening

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: Biology (ISSN: 2079-7737)
Współautorzy: Agata Leszczuk, Justyna Cybulska, Artur Zdunek
Rok wydania: 2020
Tom: 9(8)
Numer czasopisma: a225
Strony od-do: 1-12
Dostęp WWW: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7463920/
DOI: 10.3390/biology9080225



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Tomasz Skrzypek and Agata Leszczuk and Justyna Cybulska and Artur Zdunek",
title = "Properties of arabinogalactan proteins (Agps) in apple (malus × domestica) fruit at different stages of ripening",
journal = "Biology",
year = "2020",
number = "a225",
pages = "1-12"
}

Cytowanie w formacie APA:
Skrzypek, T. and Agata Leszczuk and Justyna Cybulska and Artur Zdunek(2020). Properties of arabinogalactan proteins (Agps) in apple (malus × domestica) fruit at different stages of ripening. Biology, a225, 1-12.