Structural network of arabinogalactan proteins (AGPs) and pectins in apple fruit during ripening and senescence processes

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: PLANT SCIENCE (ISSN: 0168-9452)
Współautorzy: Agata Leszczuk, Małgorzata Chylińska, Emil Zięba, Ewa Szczuka, Andrzej Zdunek
Rok wydania: 2018
Tom: 276
Strony od-do: 36-48
Dostęp WWW: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30107880
DOI: 10.1016/j.plantsci.2018.07.019



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Tomasz Skrzypek and Agata Leszczuk and Małgorzata Chylińska and Emil Zięba and Ewa Szczuka and Andrzej Zdunek",
title = "Structural network of arabinogalactan proteins (AGPs) and pectins in apple fruit during ripening and senescence processes",
journal = "PLANT SCIENCE",
year = "2018",
pages = "36-48"
}

Cytowanie w formacie APA:
Skrzypek, T. and Agata Leszczuk and Małgorzata Chylińska and Emil Zięba and Ewa Szczuka and Andrzej Zdunek(2018). Structural network of arabinogalactan proteins (AGPs) and pectins in apple fruit during ripening and senescence processes. PLANT SCIENCE, 36-48.