Structural network of arabinogalactan proteins (AGPs) and pectins in apple fruit during ripening and senescence processes
Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowanyCzasopismo: PLANT SCIENCE (ISSN: 0168-9452)
Współautorzy: Agata Leszczuk, Małgorzata Chylińska, Emil Zięba, Ewa Szczuka, Andrzej Zdunek
Rok wydania: 2018
Tom: 276
Strony od-do: 36-48
Dostęp WWW: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30107880
DOI: 10.1016/j.plantsci.2018.07.019
Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Tomasz Skrzypek and Agata Leszczuk and Małgorzata Chylińska and Emil Zięba and Ewa Szczuka and Andrzej Zdunek",
title = "Structural network of arabinogalactan proteins (AGPs) and pectins in apple fruit during ripening and senescence processes",
journal = "PLANT SCIENCE",
year = "2018",
pages = "36-48"
}
Cytowanie w formacie APA:
Skrzypek, T. and Agata Leszczuk and Małgorzata Chylińska and Emil Zięba and Ewa Szczuka and Andrzej Zdunek(2018). Structural network of arabinogalactan proteins (AGPs) and pectins in apple fruit during ripening and senescence processes. PLANT SCIENCE, 36-48.