Wpływ formy prawnej oraz struktury kapitału wybranych przedsiębiorstw przemysłu mięsnego na ich konkurencyjność,
[The influence of the legal form and the composition of capital of chosen enterprises of the meat industry on their competitiveness]

Artykuł naukowy w wydawnictwie zbiorowym recenzowany

Współautorzy: Jan Zuba
Miejsce: Olsztyn
Rok wydania: 2006
Tytuł publikacji: Konkurencyjność przedsiębiorstw w gospodarce rynkowej: zarządzanie przedsiębiorstwem w warunkach konkurencji
Redaktorzy: Barbara Grzybowska
Strony od-do: 537-542



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Maria Zuba-Ciszewska and Jan Zuba",
title = "Wpływ formy prawnej oraz struktury kapitału wybranych przedsiębiorstw przemysłu mięsnego na ich konkurencyjność,",
journal = "",
year = "2006",
pages = "537-542"
}

Cytowanie w formacie APA:
Zuba-Ciszewska, M. and Jan Zuba(2006). Wpływ formy prawnej oraz struktury kapitału wybranych przedsiębiorstw przemysłu mięsnego na ich konkurencyjność,. , 537-542.