Jogurty jako superfood
[Yoghurts As Superfood]

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: Przemysł Spożywczy (ISSN: 0033-250X)
Współautorzy: Aneta Brodziak, Tomasz Czernecki, Joanna Wajs, Maria Zuba-Ciszewska, Jolanta Król
Rok wydania: 2023
Tom: 77
Strony od-do: 20-26
Dostęp WWW: https://sigma-not.pl/publikacja-142074-jogurty-jako-superfood-przemysl-spozywczy-2023-2.html
DOI: 10.15199/65.2023.2.4



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Maria Zuba-Ciszewska and Aneta Brodziak and Tomasz Czernecki and Joanna Wajs and Maria Zuba-Ciszewska and Jolanta Król",
title = "Jogurty jako superfood",
journal = "Przemysł Spożywczy",
year = "2023",
pages = "20-26"
}

Cytowanie w formacie APA:
Zuba-Ciszewska, M. and Aneta Brodziak and Tomasz Czernecki and Joanna Wajs and Maria Zuba-Ciszewska and Jolanta Król(2023). Jogurty jako superfood. Przemysł Spożywczy, 20-26.