Spółdzielnie w sektorze rolno-spożywczym jako beneficjenci pomocy udzielnej w ramach formuły de minimis oraz de minimis w rolnictwie – aspekty prawne i ekonomiczne
[Cooperatives in the Agri-Food Sector as Beneficiaries of de Minimis and de Minimis aid in Agriculture – Legal and Economic Aspects]

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: Prawo i Więź (ISSN: 2299-405X)
Współautorzy: Aneta Suchoń, Maria Zuba-Ciszewska
Rok wydania: 2022
Tom: 4
Numer czasopisma: 42
Strony od-do: 314-341
DOI: https://doi.org/10.36128/priw.vi42.509



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Maria Zuba-Ciszewska and Aneta Suchoń and Maria Zuba-Ciszewska",
title = "Spółdzielnie w sektorze rolno-spożywczym jako beneficjenci pomocy udzielnej w ramach formuły de minimis oraz de minimis w rolnictwie – aspekty prawne i ekonomiczne",
journal = "Prawo i Więź",
year = "2022",
number = "42",
pages = "314-341"
}

Cytowanie w formacie APA:
Zuba-Ciszewska, M. and Aneta Suchoń and Maria Zuba-Ciszewska(2022). Spółdzielnie w sektorze rolno-spożywczym jako beneficjenci pomocy udzielnej w ramach formuły de minimis oraz de minimis w rolnictwie – aspekty prawne i ekonomiczne. Prawo i Więź, 42, 314-341.