Rola spółdzielni w zapewnieniu dostępności żywności w Polsce − na przykładzie produktów mleczarskich
[The role of cooperatives in ensuring food availability in Poland – on the example of dairy products]

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: Wieś i Rolnictwo (ISSN: 0137-1673)
Rok wydania: 2020
Tom: 1 (186)
Strony od-do: 93-119
DOI: 10.7366/wir012020/05



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Maria Zuba-Ciszewska",
title = "Rola spółdzielni w zapewnieniu dostępności żywności w Polsce − na przykładzie produktów mleczarskich",
journal = "Wieś i Rolnictwo",
year = "2020",
pages = "93-119"
}

Cytowanie w formacie APA:
Zuba-Ciszewska, M. (2020). Rola spółdzielni w zapewnieniu dostępności żywności w Polsce − na przykładzie produktów mleczarskich. Wieś i Rolnictwo, 93-119.