Wybrane podmiotowe i sytuacyjne uwarunkowania dobrostanu pracowników branży gastronomicznej - badanie dzienniczkowe
[Selected Personal and Situational Conditions of Employees’ Well-Being in the Gastronomy Sector - Diary Research]

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: Konteksty Społeczne (ISSN: 2300-6277)
Współautorzy: Bohdan Rożnowski, Amanda Twaróg
Rok wydania: 2019
Tom: 7
Numer czasopisma: 2(14)
Strony od-do: 67-82
Dostęp WWW: http://kontekstyspoleczne.umcs.lublin.pl/wp-content/uploads/2020/05/Roznowski_Szumielewicz_Twarog-7-2-2019.pdf
DOI: 10.17951/ks.2019.7.2.67-82



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Anna Szumielewicz-Nowomiejska and Bohdan Rożnowski and Amanda Twaróg",
title = "Wybrane podmiotowe i sytuacyjne uwarunkowania dobrostanu pracowników branży gastronomicznej - badanie dzienniczkowe",
journal = "Konteksty Społeczne",
year = "2019",
number = "2(14)",
pages = "67-82"
}

Cytowanie w formacie APA:
Szumielewicz-Nowomiejska, A. and Bohdan Rożnowski and Amanda Twaróg(2019). Wybrane podmiotowe i sytuacyjne uwarunkowania dobrostanu pracowników branży gastronomicznej - badanie dzienniczkowe. Konteksty Społeczne, 2(14), 67-82.