Osobliwości kuchni klasztornej i seminaryjnej czyli O pokarmach, gotowaniu i jedzeniu w dawnych czasach (XVIII - I poł. XX w.)
[Peculiarities of Monastery and Seminary Cuisine, i.e. About Food, Cooking and Eating in the Old Days (18th - 1st Half of the 20th Century)]

Książka naukowa recenzowana

Współautorzy: Anna Szylar
Miejsce: Sandomierz
Rok wydania: 2020



Cytowanie w formacie Bibtex:
@book{1,
author = "Piotr Tylec and Anna Szylar",
title = "Osobliwości kuchni klasztornej i seminaryjnej czyli O pokarmach, gotowaniu i jedzeniu w dawnych czasach (XVIII - I poł. XX w.)",
year = "2020",
}

Cytowanie w formacie APA:
Tylec, P. and Anna Szylar(2020). Osobliwości kuchni klasztornej i seminaryjnej czyli O pokarmach, gotowaniu i jedzeniu w dawnych czasach (XVIII - I poł. XX w.). Sandomierz: