"Pain azyme" – c’est-a-dire? Comment comprendre la caracteristique essentielle du pain eucharistique
[Unleavened bread, or what kind of bread? On understanding the essential characteristic of the eucharistic bread]

Artykuł naukowy w czasopiśmie recenzowany

Czasopismo: Roczniki Humanistyczne (ISSN: 0035-7707)
Współautorzy: Grzegorz Wojciechowski
Rok wydania: 2023
Tom: 71
Numer czasopisma: 8
Strony od-do: 143-155



Cytowanie w formacie Bibtex:
@article{1,
author = "Anna Słowikowska and Grzegorz Wojciechowski",
title = "''Pain azyme'' – c’est-a-dire? Comment comprendre la caracteristique essentielle du pain eucharistique",
journal = "Roczniki Humanistyczne",
year = "2023",
number = "8",
pages = "143-155"
}

Cytowanie w formacie APA:
Słowikowska, A. and Grzegorz Wojciechowski(2023). "Pain azyme" – c’est-a-dire? Comment comprendre la caracteristique essentielle du pain eucharistique. Roczniki Humanistyczne, 8, 143-155.